Fashion

Sneakerz in het Paard

Den Haag - Ook in 2006 zal het populaire Sneakerz concept regelmatig Den Haag aan gaan doen. Na twee eerdere succesvolle edities, met vette sets van Benny Rodrigues en Gregor Salto, vindt de eerstvolgende Sneakerz in het Paard van Troje plaats op zondagavond 5 maart. Behalve een fantastische line-up wordt er uiteraard ook weer gezorgd voor toepasselijke decoratie en het inmiddels bekende “Sneakerz entertainment”.
De avond zal geopend worden door Sidney Samson. Sinds 2003 verkeert de carrière van deze getalenteerde dj en producer in een stroomversnelling. In dat jaar wordt hij resident in de Matrixx en scoort hij een flinke hit met “It’s all funked up”. Behalve in de Matrixx is Sidney Samson ook regelmatig te horen in clubs als Now & Wow, Off Corso en Panama.
De dj’s die na Sidney draaien behoeven eigenlijk geen verdere introductie. Luciën Foort en Erick E; twee dj’s die al ruim tien jaar succesvol zijn, zowel in binnen- als buitenland. Over Luciën valt te melden dat hij in maart met zijn eigen nieuwe avond, “Southend House”, in Rotterdam begint. Erick’s producties scoren op het moment goed in zowel de Top 40 als Top 100. Ondanks dat Boogie Down absoluut niet het stempel “commercieel” opgeplakt kan krijgen staat deze waanzinnige track op 30 in de Top 40 en maar liefst op nummer 26 in de Top 100. MC Gee is de host van de Main Hall en zal met zijn opzwepende vocalen de zaal keer op keer naar een hoogtepunt brengen.
De Studio, de kleine zaal van het Paard, is uiteraard het domein van Billy the Klit en William Shagspeare. Als gast ontvangen ze ditmaal één van de beste urban eclectic dj’s: Irwan. VJ Superficial verzorgt de visuals.
Behalve de allerbeste dj’s heeft Sneakerz natuurlijk nog veel meer te bieden. De immens populaire hairstylers van Parucci zijn, zoals op elke Sneakerz, natuurlijk weer aanwezig. De rijen voor een gratis haircut zijn altijd enorm. Naast deze stylers zal Sneakerz zoals gezegd ook ruimschoots aandacht besteden aan urbanstyled decoratie en entertainment.
Sinds de heropening van het Paard in 2004 mag de club zich verheugen op een grote belangstelling. Niet lang na de opening werd gelijk de belangrijkste clubprijs in de wacht gesleept; de Nachttempel Award voor Beste Club. Geen geringe prestatie, echter toch vrij logisch. De inrichting, het fantastische geluid en de grensverleggende programmering maken het Paard van Troje een hypermoderne topclub waar je wekelijks kan genieten van het beste op muzikaal gebied. Een locatie Sneakerz waardig!
Een line-up van ongebruikelijke kwaliteit, een van de beste clubs van Nederland, vette decoratie en de grote trouwe Sneakerz aanhang. Het is duidelijk; op zondag 5 maart, van 19.00 – 01.00uur gaat Sneakerz Den Haag weer rocken! Tickets in de voorverkoop voor €10 bij Rhythm Import Den Haag en dagkassa van Paard van Troje.

Deel dit artikel
Back to top