Fashion

Mikro met Ivan Smagghe in Panama

Amsterdam - Mikro brengt je tijdens deze koude dagen hele hete dj’s... Met een line up met Ivan Smagghe, Daminal Lazarus en Lin is de derde editie van Mikro op zaterdag 18 februari een feit! De Amsterdamse clubavond in Panama draait om de sound van nu en morgen. Na eerdere edities met Sven Vath en Jack de Marseille staan op aankomende mikro twee DJ’s centraal die op dit moment ‘HOT’ met hoofdletters zijn. Ze mogen beschouwd worden als de revelaties van het afgelopen zomerseizoen op Ibiza. Ze reizen van metropool naar metropool. Ze hebben het drukker dan ooit tevoren maar op zaterdag 18 februari zijn ze samen te zien in Panama. Het belooft een muzikaal genot voor het oor te worden en niets minder dan dat. Na velen jaren dance zijn sommige DJ’s nog altijd meer dan de moeite waard om te ontdekken. En dat gaat zeker op voor Ivan Smagghe en Damian Lazarus.
Ivan Smagghe (foto) stond al op Lowlands, 5 Days Off en in Club 11. De Fransman die jarenlang resident was van de Parijse clubavond ‘Kill the DJ’ is bekend geworden als de helft van de electro formatie Blackstrobe die naast sterke eigen producties als ‘Me and Madonna’ ook electro remixes verzorgde voor Rammstein en Fischerspooner. Smagghe wordt alom geroemd vanwege zijn platenkeuze en no nonsens attitude die hem inmiddels in de meest prestigieuze clubs ter wereld brachten. Van de Fabric in London tot Ibiza’s hotspots Space, Amnesia, DC 10 en Manumission, overal pakte hij het publiek in met zijn sprankelende DJ-sets die voor elk wat wils boden.
De Engelsman Damian Lazarus is labeleigenaar van het Crosstown Rebels label. Ervaring deed hij op als A&R manager voor City Rockers waar hij onder andere ‘Silverscreen’ van Felix da Housecat en ‘Sunglasses at Night’ van Tiga & Syntherius tekende, lang voordat dit grote hits werden. Sinds een jaar of vier draait Damian zelf ook, en met groot succes. Inmiddels heeft hij een compilatie verzorgd voor de Suck my Deck reeks en gooide hij hoge ogen met de compilatie Rebel Futurism die in vrijwel elk serieus danceblad de hoogste waardering kreeg. Voor Damian Lazarus is Mikro zijn eerste gig in Nederland sinds zijn grote doorbraak afgelopen jaar tijdens de Winter Music Conference in Miami.
De avond in de Grote Zaal wordt geopend door Lin. De 28-jarige Amsterdamse is aan een ijzersterk jaar bezig met tal van interessante boekingen en ze heeft naast haar residency op de Franchise avonden in de Escape inmiddels een vaste plaats weten te bemachtigen in de Rotterdamse Now&Wow, waar ze de enige vaste vrouwelijke DJ is.
Mikro, op zaterdag 18 februari in Panama, begint om 22.00uur. Tickets kosten €15 in de vooverkoop via Ticketbox, aan de deur betaal je dezelfde prijs. good2b geeft 2 x 2 plekken op de lijst weg, kijk snel bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top