Fashion

80’s verantwoord in Doornoosje

Nijmegen - Op vrijdag 13 januari ga je weer uit je dak op die gouden eighties platen! The Cure, Depeche Mode(foto), New Order maar ook happy tunes van Doe Maar en Beasty Boys! Huppel en dans en lach en drink: back to the 80’s met 80’s verantwoord. Dit keer staan de 7 Inch Twins in Doornroosje in Nijmegen!
80’s verantwoord staat al ruim vijf jaar voor de ultieme ‘oh ja’-beleving. Triomf ontwikkelt regelmatig ludieke specials met thema’s als ‘zacht & harig’, golf en nu dan ‘Oost-West’. Daarnaast zorgen zij voor een wervelende vj-show, games, decor, het verzoekenscherm en extra verrassingen. De 7 Inch Twins zorgen met hun onuitputtelijke collectie 7 inch singeltjes voor de muziekselectie. Alle stromingen en artiesten komen voorbij; naast pop en rock is er ook disco, wave, reggae, ska, Nederlandstalig, vroege house en nog veel meer.
Steden waar 80’s Verantwoord een vaste waarde is in het uitgaansleven, zijn Utrecht (Tivoli), Nijmegen (Doornroosje), Breda, (Mezz) en Amsterdam (Hotel Arena).
De 7 Inch Twins trakteren jou de ganse nacht op de beste songs van toen, zorg dat je inspraak hebt op de keuze van dit duo en ga naar hun website. Je kunt namelijk je verzoekje indienen via www.eighties-verantwoord.nl. 80’s verantwoord in Doornroosje in Nijmegen op vrijdag 13 januari, de fuif vangt aan om 23.00uur. Bestel je ticket heel makkelijk voor slechts €8 via de site van www.doornroosje.nl

Deel dit artikel
Back to top