Fashion

BLENDZ Cocktailparty in Plan C

Amsterdam - Blendz is het nieuwe cocktailfeestje op elke laatste zaterdag van de maand, zo ook dus op zaterdag 24 december! Het is in eerste instantie begonnen als een 'mature friends meet friends of friends' -concept, maar inmiddels uitgegroeid als een serieus maandelijks feestje voor meer dan alleen vrienden. Maar de relaxte 'ik ben onder vrienden'- sfeer is bij dit knusse feestje nog steeds duidelijk voelbaar.
Elke laatste zaterdag van de maand kun je vanaf 20.00uur genieten van goede muziek, lekker hangen in de loungebanken of dansen op Funky house en Classics. Aan de intieme sfeer wordt, zeker niet in de laatste plaats, bijgedragen door de locatiekeuze van Blendz, namelijk Bar Plan C in de Reguliersdwarsstraat 13 te Amsterdam. Maar wat Blendz het speciale feestelijke tintje geeft is het grote assortiment aan heerlijke cocktails. Van “Caiperinha” tot “China Jade”, speciaal voor jou gemaakt door de eveneens zeer smaakvolle cocktailshakers die de hele avond voor je paraat staan! Dus GO SHAKE YOUR ASS AND THEY WILL SHAKE YOUR COCKTAILS!!!
De eerstvolgende Blendz is op zaterdag 24 december in Plan C, op de Reguliersdwarsstraat 13. Als je er voor 22.00uur bent ben je gratis binnen en spendeer je die €5 aan een jammie cocktail. Na 22.00uur betaal je dus een vijfje.

Deel dit artikel
Back to top