Fashion

KinkFM NightLiveXS Awards in Paradiso

Amsterdam - Op zondag 12 februari 2006 vindt de tweede editie plaats van de Kink FM NightLiveXS Awards in Paradiso Amsterdam. Celebs uit de alternatieve muziekscene in Nederlands zullen dan de winnaars van de tien Kink FM NightLiveXS Awards 2006 bekendmaken en uitreiken.
De Kink FM NightLiveXS Awards worden georganiseerd zonder jury, subsidie of inmenging van authoriteiten. Tot 12 december liep de nominatieronde waarin lezers van LiveXS en luisteraars van Kink FM via een formulier suggesties konden doorgeven. Op vrijdag 23 december verschijnt de stemkaart bij LiveXS en een online-variant via www.kinkfm.com waarmee de uiteindelijke winnaars door bezoekers van poppodia en festivals zijn aan te wijzen.
In totaal doen tien acts een optreden en worden er tien awards uitgereikt, en wel:
1. Beste Podium Nationaal
2. Beste Festival Nationaal
3. Beste Concert (Benelux)
4. Beste Live-act Nationaal
5. Beste Live-act Internationaal
6. Beste Album Nationaal
7. Beste Album Internationaal
8. Beste Nieuwkomer op podia en festivals
9. Wat willen we niet meer zien of horen in 2006
10. Kink FM NightLiveXS Outstanding Achievement Award 2005
Nuff Said, missAntarctica en Pete Philly & Perquisite zullen komen optreden tijdens de tweede editie van de Kink FM NightLiveXS Awards. De nu nog onbekende winnaars van de Kink FM Publieksprijs van de Grolsch Grote Prijs van Nederland krijgen deze dag een optreden aangeboden.
De Award-uitreiking van Kink FM en LiveXS Popmagazine zal op zondag 12 februari vanaf 18.00 uur plaatsvinden in alle zalen van Paradiso. De voorverkoop van de uitreiking gaat via Ticket Service, entreekaarten zijn €12,50.

Deel dit artikel
Back to top