Fashion

Tourdata Nid & Sancy

Internationaal - Het is een heavy jaar geweest voor Nid & Sancy. Na de release van hun "Talk To The Machine" album speelde het enige echte evil twin couple dit jaar live met veel succes zowel clubs als festivalpodia plat en er zit nog meer aan te komen.
Deze maand verschijnt "Sleaze Boogie" op de Duitse dubbelcompilatie cd "ELECTRIC POP 4", vanaf volgende week ook in Belgie en Nederland te koop. In Japan verschijnt de track "No Fuck All" album versie op de verzamelcd "NUDE: NUMANOID" met onder anderen Green Velvet en Princess Superstar. In België vind je "No Fuck All" op "HUMO's BESTE VAN 2005" cd die vanaf 28 november in de winkels ligt.
En als kers op de al goedgevulde taart werd "No Fuck All" door VPRO radio in de longlist geplaatst van "Beste nummer van 2005". VPRO selecteerde heel zorgvuldig 200 nummers en hier kun jij op gaan stemmen. Tijdens de uitreiking die plaatsheeft op 14 December in Amsterdam zullen Nid &Sancy een eigen nummer spelen én een nummer van deze longlist coveren. Ook het Amsterdamse Voicst zal een paar nummer doen die avond tijdens de vier uur durende live show. De show/ bekendmaking van de winnaar is live te volgen op 3FM, 3VOOR12TV en live in de Amsterdamse Desmet Studios.
Nog meer concertnieuws: Op 15 December concerteren Nid &Sancy samen met Fransman VITALIC in de Rockhal in Luxemburg. Maar er zijn ook nog data in de Lage Landen: in januari zijn Nid & Sancy uitgenodigd voor een concert tijdens het Hollandse Eurosonic festival 2006, dat jaarlijks plaatsvindt in Groningen.
Ef alles op een rij, de Sid & Nancy Tourdata:
14-12-05 Club 3voor12/VPRO Studio Desmet in Amsterdam
15-12-05 Rockhal Luxemburg met Vitalic
16-12-05 State X New Forms Festival in ‘t Paard in Den Haag
17-12-05 Bimfest Hof ter Lo in Borherhout (BE)
22-12-05 Soiree Belge in de Melkweg in Amterdam met Tom
Barman (dEUS)
31-12-05 BOA Party in Antwerpen
13-01-06 Eurosonic in Simplon, Groningen
28- 01-06 Maison de la Culture, Quasimodorock in Namen (BE)
Voor tracks, bio en zo: www.nidandsancy.com

Deel dit artikel
Back to top