Fashion

Extra Tourdata Vive la Fete!!!

Internationaal - Jaja, al je mates naar Tivoli geweest en ze kunnen niet ophouden over hoe freaking sleazy en hot de shot was… Jij was d’r niet? OK, hier komen je volgende extra kansen… Want, Vive la Fete maakte nog een aantal extra shows bekend, die ook zekers te weten weer hard zullen uitverkopen.
Want de ganse wereld eet uit de handen van sexsymbool Els Pynoo en nachtraaf Danny Mommens. Hun sexy french touch electro verovert al enkele jaren niet alleen hippe catwalks van New York tot Milaan, maar ondertussen ook de heetste clubs van Vilnius tot Sao Paolo en de grote festivals van Lowlands tot Roskilde.
Hun recentste album 'Grand Prix' wijkt niet af van hun succesformule en serveert seulement VIVE LA FÊTE grand cru met ondermeer de hitsingles 'Hot Shot' en 'La Vérité'. Maar meer nog dan hun cd, is het hun full live show die overal een onuitwisbare indruk achterlaat. Gezien ze sinds de zomer niet meer in eigen land te beleven waren beginnen ze het nieuwe jaar met een extra-large dubbelslag in de legendarische Amsterdamse Paradiso en Belgisch eigen AB. KitshPopElectRock = SaturdayNightParty! ?
Reeds was bekend dat het duo op 17 december in de Rio in Berlijn en 22 december in de Rocker in Stuttgart staat, maar hiero zijn de nieuwe tourdata:
09-02-2006 Vive la Fete Live in Paradiso, Amsterdam
11-02-2006 Vive la Fete live in Ancienne Belgique, Brussel (www.abconcerts.be)

Voor leuke downloads, bios en check die pics, ga je naar www.vivelafete.be
(VLF photo by Wim Van De Genachte for Vision Fragments 2006)

Deel dit artikel
Back to top