Fashion

The Posies in de Melkweg

Amsterdam - The Posies are ready to stay the Second Time Around! Na 2 optredens in november in Groningen en Den Haag merkten The Posies hoe onwijs veel fans zij nog steeds in Nederland hebben. Dus komen The Posies terug, en wel naar hun meest geliefde popzaal: De Melkweg.
Zeven jaar lieten ze niets van zich horen, Ken Stringfellow en Jon Auer gingen beiden hun eigen weg en hadden zelfs twee jaar geen enkel contact met elkaar. Waar deze zwijgperiode over ging, doet er niet meer toe: feit is dat The Posies terug zijn, en f*king sterker en goeierder dan ooit!
Het in september gereleaste album Every Kind of Light is een album zoals we gewend zijn van de mannen van de Powerpop. Strakke drums, heerlijke gitaarriffs en die fantastische synergie in zang van Ken en Jon.
Hun optreden in Den Haag tijdens Music in My Head knalde zo ontzettend ouderwets goed, met rondvliegende gitaren en al, dat het een headliner werd in het NRC. Jon en Ken houden van Nederland, hun Nederlandse fans en dan met name de Amsterdammers. So be prepared…! Sowieso zijn deze heren into hun fans, het woord attitude kennen ze niet, ze staan voor hun show altijd zelf hun merchandise te verkopen.
Lees de recensie van Every Kind of Light van The Posies op good2b en check meteen het interview dat good2b had met Ken Stringfellow en Jon Auer.
The Posies staan op 21 januari om 20.30 in de Oude Zaal van de Melkweg. De voorverkoop is al begonnen, haal je kaartje (14) bij Concerto, Get Records of Boudisque of op ‘t net via Ticketservice

Deel dit artikel
Back to top