Fashion

Housequake in december – Eindhoven + Amsterdam

Ook in December laten de twee Nederlandse houselegendes weer van zich horen op hun eigen Housequake feesten. Samen met MC Gee staan Roog & Erick E garant voor twee nieuwe, knallende Housequake edities in De Rechter in Eindhoven (9 december) en de Amsterdamse Escape (18 december)
Sinds vele jaren worden Erick E en Roog uitgenodigd op de beste feesten in binnen- en buitenland en overal waar zij samen ten tonele verschenen was het zonder enige uitzondering feest. Na de succesvolle samenwerkingen in het verleden (Risk @ Club More en Loveboat 2.0 @ Ocean Diva) besloot het duo deze zomer om samen op te gaan treden en feesten te organiseren onder de naam Housequake. Tijdens de Housequake feesten staan Roog en Erick E niet na elkaar geprogrammeerd zoals voorheen het geval was, maar staan zij samen achter de draaitafels (inmiddels vervangen door maar liefst 4 cd spelers!).
De afgelopen maand werd Erick E door het stemmende publiek gekozen tot beste Nederlandse house deejay bij de Release Dance Awards terwijl Roog in Engeland werd genomineerd voor “best breakthrough dj” in de prestigieuze Housemusic Awards. Het afgelopen jaar waren beide heren erg actief op het productievlak en leverden zij de ene na de andere succesvolle track af, die zonder enige uitzondering hoog genoteerd stonden in de dance charts. Ook “The Sound of Love and Dedication part 3” , de nieuwste dubbelcompilatie van Roog (en met daarop o.a. de langverwachte samenwerking van Roog en Ron Carrol in de vorm van de track “My Life”) die onlangs werd gereleased doet het erg goed. Beide heren zijn absoluut op weg om ook internationaal de sterstatus te verwerven!
Op vrijdag 9 december doet het duo, aangevuld met MC Gee en in het voorprogramma multitalent Fedde le Grand en Born to Funk, de Eindhovense Rechter aan voor de tweede Housequake editie in het centrum van de lichtstad. Als de eerste Eindhovense editie een voorproefje was van wat je deze keer te wachten staat, dan raden we je aan om op tijd af te reizen naar De Rechter (Stratumseind 32) en een kaartje (€10) in de voorverkoop aan te schaffen (www.beep.nl), want vol is vol!
Ruim één week later op zondag 18 december bundelt het Housequake duo (of eigenlijk trio: MC Gee) opnieuw haar krachten voor een lekkere vroege editie in Escape aan het Rembrandtplein te Amsterdam. Vanaf 19.00 uur zullen Fedde le Grand en Jeroenski de knoppen in de hoofdzaal bedienen, daarna is het tijd voor Housequake tot 01.00 uur. Bestel je kaartje bij beep.nl voor €15.
Al met al dus nog genoeg te beleven in de donkere dagen voor kerst tijdens de twee nieuwe Housequake edities!

Deel dit artikel
Back to top