Fashion

Motion presenteert Dave Seaman in Panama

Amsterdam - Op zaterdag 3 december zal niemand minder dan dance dj Dave Seaman het podium van Panama te Amsterdam betreden voor een 3 uur durende set. Met deze top-dj heeft Motion weer een headliner waar je U tegen zegt!
Dave Seaman, afkomstig uit Engeland, is wereldwijd één van de meest gerespecteerde dj’s. Hij stond aan het begin van de Britse dancemuziek revolutie en is vandaag de dag nog steeds één van de leidinggevende figuren in de scène. Hij heeft dit te danken aan zijn eindeloze enthousiasme en creativiteit, niet alleen in zijn sublieme progressive dj-sets, maar ook in zijn producties. Michael Jackson, Kylie Minogue, Robbie Williams en U2 zijn slechts enkele voorbeelden met wie hij heeft samengewerkt. Ook mixte hij voor het befaamde label Renaissance de “Audio Therapy mix” series.
Naast deze Engelse top dj zijn natuurlijk de Motion residents Miss Nine en Sem Sonic aanwezig. Verder worden Herr Arter & Terry Toner en Juan Sanchez uitgenodigd om geweldige sets neer te zetten in de studio van Panama. Vision Impossible is er weer bij om de zaal van de nodige graphics te voorzien.
De sfeer tijdens de vorige editie van Motion begin oktober was in één woord fantastisch. Dit heeft Motion geïnspireerd om het in december nog grootser en mooier aan te pakken. Ook zal er, zoals altijd bij Motion, weer extra goed geluid en mooi licht geplaatst worden in Panama. Het in 2003 ontstane Motion draait namelijk om de synergie tussen muziek, aankleding, installaties en beeldende optredens een cruciale rol. Deze factoren moeten leiden tot een hartstochtelijk en verfrissend schouwspel. De nadruk niet op kwantiteit en grootte, maar op kwaliteit en sfeer.
Kaarten voor Motion in Panama op 3 december kosten €17,50 (excl. fee) in de voorverkoop en €20 aan de deur. De kaarten zijn te koop via Beep! en Amsterdams Uitburo www.aub.nl

Deel dit artikel
Back to top