Fashion

Static in 11

Amsterdam - Zin in een avondje knetterende echte rauwe techno? Op naar de 11 dan! Op zaterdag 26 november staat hier een dikke line up van grootse techno dj’s. Static wordt gehost door niemand minder dan Neerlands beste en meestgevraagde dj Bart Skills (foto). Hij weet dan ook beter dan ieder ander wie hij moet boeken voor de programmering van zijn Static avond.
Check dit: Motio & E-Contact, Michael Mayer en VJ’s Out of Order. En natuurlijk zal Bart ook even achter de draaitafels duiken! De Amsterdamse Bart is in 1997 in de Mazzo als DJ begonnen, anno 2005 is hij de man achter Voltt en Traffic. Static werd groot in de Mazzo, waar de nationale en internationale dj-top stond. Christian Morgenstern en Anthony Rother werden door Skils uitgenodigd en ook in 11 zullen de meest vooruitstrevende techno helden komen te staan.
Sinds September moet je voor echte gruwelijke techno in 11 zijn: de vetste technoavond van Amsterdam is Static, gehost door Bart Skils.
Voor deze Static staat Michael Mayer gepland. Michael Mayer verlaat zijn stad Keulen en zijn label Kompakt niet zomaar. Maar wel voor een avondje Static. Als DJ doet hij zijn werk: iedere week checkt hij rond de 100 nieuwe releases. Hoera voor Duitse grondigheid. En zo systematisch als het voorwerk is, zo vrij is de output. Warme, sensuele, melancholieke sets. Een sprookje uit het Zwarte Woud.
Come on and Technooo... Barts Skil’s Static, op zaterdag 26 november in 11. Koop je kaartje voor €10 bij Concerto, Boudisque of Get Records.

Deel dit artikel
Back to top