Fashion

The Trip Energize Party op de OCEANDIVA

Amsterdam - MTV’s cashloze reisprogramma The Trip is dubbel en dwars terug! En dat moet nauurlijk vet gevierd worden! Daarom heeft MTV Loveboat2.0 uitverkoren om als Nederlandse organisatie de ‘Hugo Energise Party’ te verzorgen. Deze Parties worden door heel Europa georganiseerd als start van de Europese versie van ‘The Trip’. Op zaterdag 26 vaart Loveboat2.0 uit met als hoofdact het Franse Cassius.
Na de vier succesvolle Nederlandse seizoenen van The Trip was het tijd voor iets nog uitdagenders, en wel The Trip International. Met als verschil dat er nu niet 2 teams door Europa zullen trekken, maar wel 3 teams met kandidaten afkomstig uit verschillende landen.
Na de heftige Loveboat Classic begin november heeft Loveboat de smaak weer te pakken. En dus keert Loveboat2.0 eind november terug op haar vertrouwde stek de OCEANDIVA met het MTV event. De Loveboat zou de Loveboat niet zijn als hier geen top-acts aan verbonden zouden worden!
Op het Main Deck staat Loveboat2.0 resident The Funky Bastard samen met de Franse topformatie Cassius en Victor Coral. Cassius bracht in 1999 een baanbrekend filter disco album uit met de originele titel: ‘1999’. In 2002 braken ze wereldwijd door door met het album ‘Au reve’ met daarop onder andere de hits ‘The sound of violence’ en ‘I’m a woman’ met Jocelyn Brown. Op dit tweede album kwam de voorliefde voor gitaren annex Rock muziek van Zdar, de dj van het duo al sterk naar voren. De 26e zal Zdar dan ook met een mix van Funky Filter Disco met rauwe geluiden de dansvloer rocken!
Op het bovendek staat vernieuwende electronische muziek centraal met Oskar Melzer en Nano Vergel ondersteund door Philip Young. Berliner Oskar Melzer begon zijn carriere als draaipartner van Compost baas Michael Reinboth. In 2001 startte hij de Funclub waar hij baanbrekende artiesten als dj Hell en Tiefschwartz uitnodigde, deze avond werd door magazine ‘The Face’ uitgeroepen tot één van ’s werelds beste clubavonden. Ibiza veteraan Nano Vergel is onder andere resident is in Privilege en Space. De visuele koers wordt uitgezet door de Britse Mocha Vj’s, verder de gebruikelijke funky Loveboat decoratie, uitdagend entertainment en als extraatje dit keer ook zinnenprikkelende dansers.
Get trippin’ op de Loveboat2.0 op zaterdag 26 november, je vindt de OCEANDIVA op de Distelweg 90. Er is een gratis shuttle-bus tussen de pont bij Buikslotermeer OCEANDIVA . De entree kost €22,50, het feestje duurt can 23.00 tot 05.00, let op: de OCEANDIVA gaat varen om 01.00uur! Je kunt The Trip International volgen vanaf 16 november, iedere woensdag om 19.30 uur.

Deel dit artikel
Back to top