Fashion

CHI 3 in ParadisoAmsterdam - Get in the mood voor een Girlpower Dancefloor! In de nacht van zaterdag 26 november staat Paradiso weer centraal voor CHI, het platvorm voor vrouwelijke dj’s, vj’s en performances. Grondlegger van dit, wegens succes terugkerende evenement is Steffi, organisator, dj en eigenaar van het succesvolle platenlabel Klakson.
In de grote zaal zet Steffi deze avond de toon samen met de eerste buitenlandse gast op CHI: Electric Indigo (foto). Als dj heeft deze dame groot internationaal aanzien en als producer wordt zij steeds invloedrijker. Electric Indogo staat voor een intelligente interpretatie van de termen ‘techno’ en ‘party’. In Wenen startte zij in 1989 haar carrière als dj met jazz en funk sets, maar al snel vond ze de stijl die echt bij haar paste: de ‘sound’ van Detroit en Chicago techno. Van 1993 tot 1996 vestigt zij zich in Berlijn en ze raakt daar verwikkeld in het reilen en zeilen van de legendarische platenwinkel Hard Wax. Ze werd nog bekender met de oprichting Female:Pressure, een internationale database voor vrouwelijke dj’s, producers en vj’s in de elektronische muziekwereld. Female:Pressure is een unieke, op internet gebaseerde bron van wereldwijd vrouwelijk talent en is ontstaan om wederzijdse steun en de communicatie tussen de vrouwelijke artiesten te bevorderen. In 2003 richt zij haar succesvolle platenlabel Indigo:inc recordings op en werkte samen met Kompakt en Acid Maria. Samen met Acid Maria compileerde zij de CD Female pressure presents Welttour en zo was de link gelegd tussen de dames. Nu is het tijd voor een ontmoeting tussen Steffi en Electric Indigo!
De visuals zullen deze avond wederom verzorgd worden door VJ Flavor en hysterisch gedrag door het collectief ‘Link Loeder’ (Vreemd)! De bovenzaal zal vervuld worden met de diepe en melodieuze electronische klanken van dj’s Shiva (Soulrock), M-Cecile (Laughing Buddha) en Michelle Sars (HatsieKlatsie).
Grrrl power! CHI, 26 november in de Paradiso, van 23.00 tot 05.00uur. Kaarten kosten €10 en koop je bij de AUB Ticketshop of bij het postkantoor! good2b geeft nu 2 x 2 plekken op de gastenlijst weg, kijk snel bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top