Fashion

City Chapel in de Koepelkerk

Amsterdam - Op zaterdag 26 november 2005 is het dan eindelijk zover. Amsterdam wordt een goed feest rijker. Een nieuw evenement zal in al haar glorie de stad weer kleur geven tijdens deze donkere dagen. Niet zomaar een dansfeest, maar een feest op niveau!
Dexter, de evenementenorganisatie van GirlsLoveDJ’s en SEEN, introduceert “The City Chapel”. Voor dit unieke feest is met de meest gewilde locatie van Amsterdam een partnership aangegaan: de Koepelkerk in hartje centrum.
De 17 eeuwse Koepelkerk staat tegenover het Renaissance Amsterdam Hotel en is via een ondergrondse doorgang bereikbaar. De eeuwenoude Lutherse kerk is in 1995 totaal gerenoveerd en is nu een van de meest gewilde locaties van Nederland, ook omdat hier vrijwel geen openbare feesten kunnen worden georganiseerd.
De eerste editie, op zaterdag de 26e, zal bestaan uit twee delen. De vooravond is speciaal voor genodigden. Voor deze groep gasten wordt er een tailor made ‘nosing & tasting’ verzorgd door Johnnie Walker Black Label.
Om 22.00uur begint het feest, maar zorg dat je voor 24.00uur binnen bent, want daarna sluiten de deuren. En dan: Champagne, cocktails en geweldige muziek! De gehele Koepelkerk wordt de playground voor toute leuk Amsterdam. Waanzinnig dansen in de Grote Zaal, of relaxt zijn op de eerste ring en het balkon.
De Grote Zaal zal worden getransformeerd tot een high tech Ballroom; Dexter heeft in samenwerking met Jurlights de meest extreme audiovisuele setting ooit vertoond in de Koepelkerk weten te realiseren.
Muzikaal wordt de avond één groot hoogtepunt; 4 vette DJ’s en een DVDJ collectief! Alle stijlen die nu aan de hand zijn, je vroeger ook al prikkelden maar ook degenen die je nog moet ontdekken, komen aan bod. DJ’s Don Diablo, Philip Young, The Flexican en Real El Canario vormen samen met Off The Wall de line up voor dit spektakel. Off The Wall laat je dansen op je favoriete music video clips, waarbij je oog in oog staat met je idool!
Er zijn slechts 600 kaarten beschikbaar voor dit feest van het jaar! Dus don’t miss it en zorg dat je op tijd bent om een kaart te bemachtigen! Je koopt ze voor €30 bij 451F, de Chocolate Bar, Wolvenstraat 23 of in Club NL. Aan de deur, op de avond zelf, zijn nog eens 50 kaarten beschikbaar. De Koepelkerk bereik je via het Renaissance Hotel Amsterdam, op Kattengat 1. Oja, de minimale leeftijd is 22 jaar. good2b geeft 2 x 2 kaarten weg voor City Chapel, kijk snel bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top