Fashion

The Appletree Café in Bitterzoet

Amsterdam - Wat is er heerlijker dan op een zondag lekker bankhangen, terwijl het buiten koud en guur is? Het nadeel aan thuishangen is dat je dan ook maar ‘gewoon thuis’ bent, en er niets spannends gebeurt. Hendsum and Young (Appelsap) en Bitterzoet snapten dit, en verzorgen vanaf november elke zondag The Appletree Café in Bitterzoet.
Op koude winterdagen wordt Bitterzoet je nieuwe huiskamer, waar je op zondag kunt relaxen met rustige soul, jazz, funk en hiphop. Daarnaast kun je ook genieten van broodjes, kleine hapjes, lekkere koffie of een bokbiertje met een goed boek of tijdschrift erbij. Kortom, een zondagmiddag waar je je op kunt laden voor een nieuwe werkweek of kan bijkomen van een lange vrijdag- en zaterdagavond. Een plek dus om je weekend ultiem chill af te sluiten.
Elke week heeft The Appletree Café een dope line-up. Wekelijks zijn er dj’s die relaxte soul, jazz, funk en hiphop draaien. Ook worden er artiesten uitgenodigd, die aangekondigd of onaangekondigd live hun ding kunnen doen. Bijvoorbeeld artiesten die piano spelen tijdens een beatsessie van jonge producers, artiesten die rappen, soul of jazz zingen, drummen of gedichten voordragen. Vj’s, filmmakers en fotografen kunnen hun eigen werk laten zien tijdens deze zondagmiddag.
Je koffie wordt verzorgd door de Coffee Company en elke week kun met je neus in kunst- en cultuurgerelateerde boeken van de American Book Center duiken. Zo kun je tijdens The Appletree café elke week weer op een andere manier genieten van je zondag. En het kost je niks, want een middagje Appletree Café is totaal finaal gratis! The Appletree Café: beats, broodjes en boeken. Elke zondag van 15.00 tot 21.00uur in Bitterzoet.

Deel dit artikel
Back to top