Fashion

The Music in My Head festival – Den Haag

Het is alweer de vierde editie van The Music In My Head! Het festival vind plaats in Den Haag op vrijdag 11 en zaterdag 12 november in Den Haag. Music in my Head draait om pure, echte, muziek in een intieme sfeer...! Het kleinschalig muziekfestival wordt ook wel gezien als het kleine broertje van Crossing Border. Het wordt overigens door dezelfde organisator gedaan, Louis Behre. Voor Music in My Head boekt hij bands waarvan hij denkt dat deze het best tot hun recht komen in een kleine zaal. De line up gaat van onbekend, tot upcoming tot ‘ouwe’ bekende artiesten.
Met onder anderen: Elbow, Black Rebel Motorcycle Club, Elle Bandita, The Posies, Sons and Daughters, Roisin Murphy, en Quit Your Dayjob.
Roisin Murphy werd een wereldberoemd icoon als zangeres van Moloko, maar sinds dit jaar staat ze zonder Moloko voor uitverkochte zalen. De Moloko vibe is nog steeds te voelen, hoewel haar geluid meer jazzy en relaxter is geworden. Elle Bandita’s act is ronduit hilarisch en steengoed. De jonge rockrick Rianne werd bekend door het gemarketeerde bandje Bad Candy en sinds dit jaar speelt ze gitaar in de meidenpunkband The Riplets. Op een huisfeestje speelde ze wat grappigs en zo liep die stunt uit op een serieus ding: Rianne en haar cassetespeler en gitaar staan door het hele land keihard te freaken en te rocken! Peaches meets Phil Collins! The Posies brachten na 7 jaar pauze van de zomer eindelijk weer een album uit. Ze waren zeer geliefd onder muziekkenners maar werden helaas nooit begrepen door het grote publiek. Dikke kans dat daar nu verandering inkomt. Hun vrolijke gitaarpop klinkt volwassen en is gewoon heel lekker.
The Music In My Head op vrijdag 11 en zaterdag 12 november in het Paard van Troje in Den Haag. Op beide dagen gaan de deuren om 19.30uur open, de optredens starten om 20.00uur. De voorverkoop is al gestart! Kaartverkoop gaat via de bekende voorverkoopadressen, www.ticketservice.nl
en aan de kassa van het Paard van Troje. Dagkaarten kosten 22,50 en een 2-dagenkaart is 42,50(excl.servicekosten). Voor de volledige line up zie www.themusicinmyhead.nl

Deel dit artikel
Back to top