Fashion

Gekkennacht op RRRAUW in 11

Amsterdam - Op vrijdag 11-11 (de gek zelf) vind d’r weer een topeditie van Rauw plaats in de 11e verdieping van het oude TPG-gebouw achter het Centraal Station van Amsterdam. Op vrijdag de 11e van de 11e verzorgt Meubelstukken weer een Rauw in 11, met dit keer een live optreden van Dirty Princess (Madrid) en een set van de Londonse DJ Erol Alkan (Trash, Londen).
Dirty Princess ken je vast nog wel van het hitje Bad Babysitter. De blonde wulpse bracht in oktober haar alweer vijfde album uit, My Machine. Op My Machine is duidelijk te horen dat Princess haar horizon verbreed heeft, het gaat niet alleen nog maar om sex… Zo rapt ze over de overmacht en overname van de media over de wereld, hoe merken belangrijker zijn geworden dan mensen en dat kinderen zich kleden als hun idolen. Serieus, die 13-jarige kids tegenwoordig zien er uit als een mini-Britney Spears! Ondanks deze geladenheid blijven de ‘ouwerewetse’ nummers als sex, drugs, and drugs (fuck rock ‘n roll!) ook heerlijk. Dit onder een vette beat, Princess rappend en af en toe krijsend, met rauwe elektronica als boventoon. Check deze site om het album te luisteren! Superstarrr!
Erol Alkan werd bekend als de dj die op de Trash-feestjes in de Londense club The End draait. Een groot success, want Trash heeft uitverkochte zalen en ellenlange rijen voor de deur! De elektroclash-trash dj stond zo ineens op Electric Ballroom in de Rotterdamse Now&Wow en afgelopen zomer ook op Lowlands. En Nederland was accuut fan. Erol Alkan kun je ook wel vergelijken met de broertjes van 2 Many DJ’s, geen moeilijkdoenerij met strakke mixen, nee, gewoon lekkere plaatjes draaien. Denk Kraftwerk, White Stripes, Fisherspooner, Miss Kitten en Depeche Mode. Liedjes van vroeger en nu, die steengoed zijn maar nooit gedraaid worden. Maar nu wel dankzij deze nieuwe DJ-stroming. Erol Alkan makes ya wanna dance!
Rauw, op vrijdag 11 november in 11, begint om 22.30uur. Een kaartje kost je €15. Deze kun je kopen bij Zipper, Get Records of Concerto. good2b geeft 2 x 2 plekken weg op de gastenlijst, kijk bij WINNEN.

Deel dit artikel
Back to top