Fashion

Cocorosie in Tivoli

Utrecht - Op zondag 27 november staan de zusjes van Cocorosie in Tivoli. Hun muziek is als Rivella: een beetje vreemd, maar wel lekker. Dat geldt voor zowel de instrumentatie (ze gebruiken veel dierengeluiden en tegendraadse ritmes) als de teksten (de zusjes zijn namelijk dol op de bijbel!)
De zusjes Sierra en Bianca Casady zetten zichzelf vorig jaar met hun debuut La Maison de Mon Rêve op de kaart als de nieuwe prinsessen van de nu-folk. Met de nieuwe cd Noah's Ark bevestigt Cocorosie haar prinsessenstatus - vooral het nummer Beautiful Boyz (met medewerking van Antony van Antony & The Johnsons) is van een ijzingwekkende schoonheid.
Cocorosie: denk aan babystemmetjes en hinnikende paarden, triangels en vreemde bleepjes en zo ontstaat een super van- nu-e folksound. Live weten ze hele zalen te hypnotiseren, door je eerst kippenvel te bezorgen en je dan vervolgens te overrompelen met beatboxers en breakdancers. Wauw! Dit wordt echt het concert van het jaar, don’t miss it! Cocorosie op zondag 27 november in Tivoli. De deur gaat open om 19.30, het nog onbekende voorprogramma (spannend!) start om 20.15. De kaarten kosten €12 en de voorverkoop is reeds gestart, maar good2b geeft nu 2 plekken op de gastenlijst weg, kijk bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top