Fashion

Magma in de supperclub tijdens ADE

Amsterdam - Donderdag 27 oktober, tijdens de tiende editie van het Amsterdam Dance Event, zal Magma groots uitpakken in de supperclub. De avond wordt vanaf 19:00 ingeluid door de in Zweden woonachtige Poolse dj/producer Jeff Bennett. Jeff Bennett is een van de hotste producers/ deejays in clubland, heeft reeds meer dan 30(!) 12” releases achter zijn naam staan en tevens een album uitgebracht op de Duitse labels Episode en Pokerflat. Zijn muziek is een mix van House, Detroit en Techno met een vleugje dub & tribal, kort gezegd: Dubby tech-house. Hij zal tijdens het diner in La Salle Neige (de bovenzaal) een zwoele en ontspannen lounge-set gaan neerzetten.
Na het diner wordt de zaal omgetoverd tot dansvloer. In La Chambre Obscure (benedenzaal) zal niemand minder dan de wereldberoemde Rui da Silva zijn klanken ten gehore brengen. Rui da Silva werd wereldberoemd door de hit “Touch me” uit 2000. De van origine Portugees wordt gezien als een van de beste producer/ dj van dit moment. Van Rui da Silva kun je een elektronische, computer geïnspireerde, ‘bleepy’ en experimentele sound verwachten.
De Magma- avond wordt voortgezet door 100% Isis, Angelo D’onorio, Carlos Valdés, VJ’s Dusi en de aroma Jockey ODO7. Aroma Jockey zie ik je denken… Jep! ’s Werelds eerste Aroma Jockey ODO7 gebruikt hete kook- en koolplaatjes als draaitafels, terwijl hij een op de muziek afgestemde mix maakt van 160 verschillende geuren. Voor een illustratie van een naadloze overgang van storax naar sandelhout ga je naar www.odo7.com.
De entree is slechts €5, maar good2b geeft toch 2 x 2 plekken weg op de gastenlijst, zodat je nog een extra vodka ijs extra kunt nemen! Kijk bij WINNEN!

Deel dit artikel
Back to top