Fashion

Verkooppunten good2b membershipcard

Heb je nog een leuk kerstcadeau nodig en ga je nog de stad in? Inmiddels kan je de good2b membershipcard niet alleen via deze site kopen, maar ook aanschaffen in de volgende gelegenheden:
Diezx in Utrecht: een multispace voor knipbeurten, lounge en lunch en diverse culinaire producten, HIP Amsterdam in Amsterdam: modewinkel met een ruime collectie streetwear van o.a. Fake Londen en Evisu, La Palmerie in Utrecht: home, fashion en gifts voor de zelfbewuste vrouw, Mendo in Amsterdam: voor liefhebbers van kunstboeken een must, Mo in Utrecht: interieurwinkel met stijlvolle spullen voor het hele huis, Pol’s Potten in Amsterdam: toonaangevend woonwarenhuis met allerhande producten, Puur in Amsterdam: spraakmakende winkel op het gebied van woninginrichting, Unoperdue in Amsterdam: modern ingerichte kledingwinkelwinkel met het snoepgoed van diverse topmerken. (wekelijks worden extra verkooppunten toegevoegd)
Als introductieaanbieding krijg je bij aanschaf van de good2b membershipcard het kilo wegende good2b magazine t.w.v. 15,90 cadeau! Deze aanbieding geldt ook bij de verkooppunten.

Deel dit artikel
Back to top