Fashion

Koninginnedag Podia Amsterdam

30 april 2011 - Een van de leukste bijkomstigheden van Koninginnedag zijn natuurlijk alle podia in de stad. Zo hop je de stad door van podium naar podium van DJ naar band, en dat allemaal gratis! We hebben een paar toppers voor je op een rij gezet:
Koninginnedag 2011:
Wat: Troonopvolgers
Waar: Westerpak Amsterdam
Datum: Zaterdag 30 April
Tijden: 12.00-18.00
Omschrijving: Gezelligheid troef: 5 podia, een vrijmarkt, dansdemonstraties en het NK zaklopen en koekhappen. Marktplein: met oa Dj Popcorn, The Tunes en Yori Swart Pazzanistraat: oa GIO Polonceaukade bij MC toko: oude en nieuwe soul Pacific Podium: rock met een edge Klonneplein: Rotzooi met oa Daniel Sanchez.
Entree: vrij toegankelijk
url: www.west.amsterdam.nl
Wat: Radio 538 Koninginnedagfeest
Datum: Zaterdag 30 April
Waar: Museumplein Amsterdam
Tijden: 12.00-21.00
Omschrijving: Te gekke optredens van héél veel topartiesten. De presentatie van het Koninginnedagfeest is in handen van 538 jocks als onder andere Jeroen Nieuwenhuize, Tim Klijn, Jens Timmermans, Frank Dane en Barry Paf.
Entree: vrij toegankelijk
Wat: Sounds From The Loft Amstelveld
Datum: Zaterdag 30 april
Waar: Amstelveld Amsterdam
Tijden: 13:00 t/m 00:00 uur
Omschrijving: en lange line-up van alleen maar top DJ’s, een mix van disco, funk en house, gecombineerd met fijne vocals, goede baslijnen en drums. De ultieme mix voor Koninginnedag!
Url: www.soundsfromtheloft.nl
Entree: vrij toegankelijk
Wat: Slam!FM Koninginnedag
Datum: 30 april
Waar: Rembrandtplein
Muziek: Afrojack< Partysquad, Alvaro, Menno de Boer, Shary-An, Leonie Meijer, Dj Jean, De jeugd van tegenwoorden e.a..
Tijden: 12.00-20.00
Omschrijving: Tot 20.00 uur kan je genieten van grote artiesten die garant staan voor de nodige beats en de beste muziek
Entree: vrij toegankelijk
Url: www.slamfm.nl
Wat: Loveland Queensday
Waar: Wertheimpark (Sportpark Parkschouwburg)
Datum: 30 april
Muziek: DJ’s Sébastien Léger, Ramon Tapia (BE), Secret Cinema, Michel de Hey, Remy, Egbert (LIVE), Marnix, Juan Sanchez en Ille Bitch
Tijden: 12.00-20.00 uur
Omschrijving: De 16e editie van Loveland Queensday zal er wederom een worden om niet te vergeten.
Url: www.Loveland.nl
Entree: Gratis, maar vol = vol
Wat: Champagne & Oysters by College
Waar: Roelof Hartplein, Amsterdam
Datum: 30 april
Tijden: 08:00 t/m 23:00 uur
Omschrijving: Voor het hotel op het Roelof Hartplein staat een Champagne & Oysters Bar voor jouw luxueuze Koninginnedag! Reserveren is mogelijk via info@thecollegehotel.com.
Url: www.thecollegehotel.com
Wat: De Blaffende Vis - Koninginnedag
Waar: Westerstraat 118, Amsterdam
Datum: 30 april
Tijden: 12:00 t/m 21:00 uur
Omschrijving: In en voor het gezelligste café van de Jordaan, De Blaffende Vis, treden ook tijdens Koninginnedag 2011 weer diverse artiesten op. Het café De Blaffende Vis geniet landelijke bekendheid met hun bijzondere gevel. De gevelversiering wordt dit jaar dan ook voor de 15de(!) keer de klap op de vuurpijl.
Url: http://www.facebook.com/DeBlaffendeVis
Wat: Wild FM Queensday
Waar: Leidseplein, Amsterdam
Datum: 30 april
Tijden: 12:00 t/m 21:00 uur
Omschrijving: Wild FM Hitradio pakt dit jaar met Koninginnedag weer groot uit! Ze zorgen er voor dat het ook op het Leidseplein weer een groot feest is!
Url: www.wildfm.nl
Wat: Thorbeckeplein Hollands Feest Plein
Waar: Middenplein Thorbeckeplein, Amsterdam
Datum: 30 april
Tijden: 12:00 t/m 20:00 uur
Omschrijving: Net als andere jaren staat het Thorbeckeplein de hele dag weer in het teken van Hollandse Hits! In samenwerking met Radio NL zullen DJ's Bart en Willem de Wijs er samen met diverse Hollandstalige artiesten het Thorbeckeplein op 30 april dit stukje Amsterdam om toveren tot het grootste Nederlandstalige Koninginnedagfeest.
Wat: Slag bij Daalder
Waar: Lindengracht 90, Amsterdam
Datum: 30 april
Tijden: 12:00 t/m 20:00 uur
Omschrijving: Op Koninginnedag wordt door Daalder uitgepakt met een bonte verzameling aan deejay’s. Weliswaar verschillende stijlen, maar waarbij de elektronische muziek de ondertoon zal voeren. Jawel, lieve mensen: Er mag gedanst worden!! Koninginnedagfeest.
Url: www.daaldercafe.nl
Wat: NDSM Vrijhaven
Waar: NDSM werf (Noord) tt Neveritaweg 61, Amsterdam
Datum: 29+30 april
Omschrijving: Voor het eerst is het op zaterdag 30 april ook echt feest in Amsterdam Noord. In samenwerking met verschillende partijen uit Noord organiseert NDSM werf een ouderwets Koninginnedagfestival: NDSM Vrijhaven. Een combinatie van een kindervrijmarkt, met door iedereen zelf bedachte activiteiten, allerlei soorten muziek en optredens op verschillende podia, theateracts, divers eten en drinken. Verspreid over de gehele NDSM werf.

Deel dit artikel
Back to top