Fashion

Gezond: Californische granaatappels

Landelijk - POM Wonderful, bekend van het 100% puur granaatappelsap, heeft ook de verse Californische granaatappels naar Nederland gehaald. Voor iedereen die zich heeft voorgenomen dit jaar gezonder te gaan leven, is dit een heerlijk en gezond fruitje voor de afwisseling. Het seizoensfruit ligt tot en met februari in de winkels.
Het binnenste van de granaatappel bevat honderden eetbare besjes (ook wel zaadrok genoemd) die kunnen worden gebruikt in salades, voorgerechten en desserts. Om granaatappels te eten of te persen, selecteer je ze op gewicht, niet op kleur. De granaatappels worden pas geplukt als ze van binnen volledig rijp zijn. De buitenkant van een rijpe granaatappel kan variëren van roze tot dieprood. Hoe zwaarder een granaatappel is, des te meer sap er in zit.
Er gaan vijf hele Wonderful-granaatappels in een flesje 100% granaatappelsap van POM Wonderful. Er worden geen kunstmatige ingrediënten of suikers aan toegevoegd. Een flesje POM Wonderful bestaat uit 100% puur granaatappelsap.
Zowel de verse granaatappels als het 100% puur granaatappelsap van POM Wonderful zitten boordevol antioxidanten. Eén portie POM Wonderful 100% Granaatappelsap van 240 ml, bevat 650 mg krachtige polyfenol-antioxidanten. Dat is meer dan rode wijn, groene thee en diverse andere sappen! Polyfenol-antioxidanten zijn in staat om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Vrije radicalen kunnen schade aanbrengen aan lichaamscellen. Op die manier spelen ze mogelijk een belangrijke rol in het verouderingsproces en bij het ontstaan van hart- en vaatziekten. Daarnaast bevatten de Wonderful-granaatappels van POM vitamine C, ijzer en vezels.
POM Wonderful is de grootste producent van California Wonderful granaatappels, een variant die exclusief door de onderneming wordt gekweekt in het zonnige San Joaquin Valley in Californië. De granaatappels van POM Wonderful staan bekend om hun mooie robijnrode kleur, heerlijke zoete smaak en weldadige sap. De granaatappels worden met de hand geplukt en in eigen fabrieken verwerkt en geperst. Op die manier is de kwaliteit en de smaak 100% gegarandeerd. Ieder flesje POM Wonderful bevat 100% authentiek granaatappelsap en zit vol met polyfenol-antioxidanten. Ga voor meer informatie naar www.POMwonderful.nl.

Deel dit artikel
Back to top