Fashion

Strakke RVS Chinese Fondue

Landelijk - Met z’n allen om de tafel, het is er weer tijd voor! Er is nu een nieuw strak ‘tablecooking’ product op de markt, een Chinese Fondue, helemaal gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Vanaf nu is er een Chinese Fondue die klaar is voor hedendaags gebruik. De elektrische Gourmet Fondue van NOVIS uit Zwitserland, met gepatenteerde kruidenhouder, zorgt voor een juiste temperatuur en vooral de juiste smaak.
Vlees, vis en groenten worden in bouillon gekookt. Heel lekker en ook nog eens super gezond. Maar ook een bijzondere kaas- of chocoladefondue zijn te bereiden in de Gourmet Fondue. Met de uitneembare kruidenhouder wordt de bouillon, soep of saus op smaak gebracht. Eenmaal op smaak kan de handige kruidenhouder uitgenomen worden waardoor de smaak van de kruiden niet gaat overheersen.
De huidige Gourmet Fondue stamt van de Aziatische ‘Hot Pot’, de Mongoolse ’Pot’ of de Chinese Fondue af. Volgens de geschiedenisboeken stamt de ‘Hot Pot’ uit Mongolië waar men deze bereidingskunst op tafel al honderden jaren gebruikt. In China wordt de pan met kolen of gas verwarmt. Dit bracht de nodige ongemakken met zich mee. Nu is er een elektrische Gourmet Fondue geproduceerd met een dubbele RVS wand zodat de warmte goed verdeeld word over het gerecht. Door de dubbele wand word de buitenzijde van de NOVIS Gourmet Fondue niet warm.
Thais, Japans, Franse Kaas, Chocolade en zelfs glühwein; het bijgeleverde boekje met veertig recepten zorgt voor vele feestmaaltijden. Winkelverkoopprijs: € 299,-, o.a. te bestellen via surprisekookgerei.nl.

Deel dit artikel
Back to top