Fashion

JuicyDetails

Schiphol, Rotterdam, Nijmegen - Bij de sapbar van JuicyDetails bepaal je zelf de inhoud van je sap of smoothie, oftewel de juicy details. Onlangs opende de keten twee nieuwe vestigingen, eentje op Schiphol (achter de douane) en eentje in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.
JuicyDetails belooft tomeloze energie, gezondheid, schoonheid, concentratie en vitaliteit. Dat is niet zomaar een belofte en die kun je alleen maar maken met verser dan verse ingrediënten voor sappen die à la minute voor je neus bereid worden.
Er zijn personal juices (je bepaalt zelf wat je erin wilt), smoothies, power smoothies, boosters, specials en grab & go´s zoals wraps en sandwiches. Er zijn originele sapcreaties zoals de Clear Vision met wortel, appel en gember. De smoothies zijn er met bijzondere ingrediënten als dadels, passievrucht, kokosmelk, kaneel, mango, munt of rucola. Alles is vers bereid met behoud van alle vitamines, mineralen, enzymen en natuurlijke suikers. Uiteraard zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. Voel je je een beetje slapjes, dan doet een shotje wheat wonderen. Tarwegras, een gezonde drug die al enorm populair is in Amerika en Australië.
Goed nieuws voor iedereen die de pure en duurzame lifestyle van JuicyDetails wel aanspreekt: Er zijn uitbreidingsplannen en de keten beoogt de komende tijd zo´n tien nieuwe winkels te openen. De nieuwste vestigingen zijn op Schiphol en in winkelcentrum Alexandrium. Kijk voor de overige vestigingen op de site: Juicy Details.

Deel dit artikel
Back to top