Fashion

Gramma’s health food

Wereldwijd - Health sells! En laat dat nou precies zijn wat Gramma’s doet. Of liever Dounne. Dounne Walker, bekende 'vrouw van' in de UK, bracht Gramma’s op de markt: een bijzondere voedsellijn op basis van Caribische kruiden. Dounne Alexander is vrouw van de Engelse acteur Rudolph Walker (bekend als Patrick Trueman in de BBC serie East Enders).
Gramma’s is de eerste productlijn ter wereld die Caribische geneeskrachtige en culinaire kruiden combineert en hiermee een reeks hoogwaardige producten op de markt heeft gebracht. De lijn bestaat uit een kruidige pepersaus met Habanero pepers, een Creoolse kruidenmix, premium omega olie en kruidenthee die niet alleen ondersteunend zijn voor je gezondheid, maar zelfs een bewezen voorkomend effect hebben tegen ziektes.
Zo is de pepersaus onder andere goed voor de bloedcirculatie, helpt bij gewichtscontrol, werkt antiseptisch en ontstekingsremmend en stimuleert de seksuele zin.
Gramma’s producten zijn ontwikkeld naar traditionele Caribische receptuur en volledig organisch en biologisch en zijn geschikt voor iedereen -van veganist tot vleeseter. Dounne Walker, die het bedrijf oprichtte, komt oorspronkelijk van het Caribische Trinidad en werd in Groot Brittannië vrouw van het jaar 2007 en ontving al een Medical MBE van koningin Elizabeth voor haar bewezen diensten aan de Britse voedselindustrie. Vooralsnog is Gramma’s alleen in Groot Brittanië te verkrijgen bij warenhuizen als Harrods en Harvey Nichols, maar uiteraard kun je het ook gewoon via internet bestellen. Klik HIER om naar de site te gaan van Gramma’s.

Deel dit artikel
Back to top