Fashion

Over het IJ Festival

Amsterdam - Van 3 t/m 13 juli staat de NDSM-werf in Amsterdam-Noord garant voor theater, muziek en beeldende kunst. Dit jaar telt het festival meer dan dertig voorstellingen op verschillende bijzondere locaties. Met zwoele zomeravonden die tijdens de ondergaande zon muzikaal worden afgesloten, belooft het festival ook dit jaar weer een groot succes te worden!
Over het IJ Festival staat voor jong, bijzonder en verrassend locatietheater. Het festival werkt met makers, die hun kritische blik op de samenleving kunnen vertalen in een voorstelling of installatie die verbaast, ontroert of een discussie uitlokt. Over het IJ Festival is ook een stadsoase: een sfeervolle plek waar iedereen kan genieten van zomers theater, muziek en beeldende kunst; waar je even kan ontsnappen aan de stadse hectiek en waar het aangenaam toeven is.
In het festivalhart, midden op het terrein, kun je terecht voor eten, drinken, informatie en kaartverkoop, t-shirts, muziek, ontspanning en zelfs persoonlijk theateradvies. Sommige voorstellingen zijn gratis te bezoeken, voor andere heb je een ticket nodig. Voor het complete programmaoverzicht en kaartverkoop kijk je op overhetij.nl.

Deel dit artikel
Back to top