Fashion

The Pears way

Absolut - Drankjes met appelsmaak zijn al een tijdje erg populair in de uitgaansscene. Appel werd dan ook gezien als dé grote trend van het laatste jaar. Waarom dan geen nieuwe Absolut vodka met appelsmaak, vraag je je misschien af.
Het premium vodkamerk Absolut doet het liever op de ‘The Absolut way’! En dit is vaak simpelweg het tegenovergestelde van wat de rest doet. Ook staat het merk bekend om het signaleren van trends al voordat deze werkelijk als trends beschouwd worden. Zo introduceert Absolut haar nieuwste vodka met perensmaak: Absolut Pears.
Dat is hoe appels nu peren zijn geworden. De populariteit van peren heeft te maken met hun frisse doch delicate smaak. Deze smaak zorgt ervoor dat de vrucht ideaal te combineren is met vele andere lekkernijen en maakt het tot een heerlijk ingrediënt voor zomerse cocktails en mixdrankjes.
Peren zijn niet alleen verrukkelijk lekker, ze zijn ook nog eens gezond! Een gemiddelde peer bevat 10 procent van de dagelijkse behoefte aan vitamine C en 24 procent van de dagelijkse behoefte aan vezels, wat meer dan elk ander soort fruit is. Krijg je zelf ook dorst en heb je zin een frisse, fruitige cocktail met Absolut Pears? Bezoek dan voor meer inspiratie www.absolutdrinks.com en doe het zelf op de Pears way!

Deel dit artikel
Back to top