Fashion

Chocolade-valentijn bij restaurant AS

Amsterdam - Restaurant AS organiseert op 14 februari een bijzonder chocolade-evenement waar je letterlijk de hele avond zoet mee bent: een vier gangen chocoladediner en relaxte chocoladejazz van Cyrille Carreon.
Het is een avondvullend programma, waarvoor Chefkok Sander Overeinder en chocolatier Kees Raat een speciaal chocolademenu hebben samengesteld. Of het nou zoet of zout is, er komt chocolade aan te pas. AS kookt voornamelijk biologisch en met gebruik van seizoensproducten. En is chocolade niet bij uitstek een product van het Valentijnsseizoen?
Jazz-zangeres Cyrille Carreon verzorgt met haar band het muzikale gedeelte van die avond. Zij presenteerde tijdens het chocolade festival ‘Chocola d’amour’ in de Rotterdamse Kunsthal eerder al haar CD “Taste of Desire with milk dark pure”.
Deze chocolade-avond is trouwens ook een voorproefje van het Amsterdam ChocA “feed your lust”, een week waarin de hoofdstad volledig in het teken van chocolade staat. Maar dat is pas in september. Eerst Valentijn. Het diner start om 19:00 en kost met wijnarrangement €69 pp. Reserveren kan via Restaurant AS, tel 020-6440100.

Deel dit artikel
Back to top