Fashion

Prachtdiner met prik

Amersfoort - Vier keer per jaar prikkelt Prik je zintuigen. Met champagnes, oesters, handgerolde sushi en muzieknootjes. De setting aan het begin van de avond is die van een luxe restaurant, en verandert gaandeweg in een luxe club. Een Prik feestje is geen massale aangelegenheid, maar een exclusief feestje, waar niettemin een bescheiden en fijne sfeer heerst.
De prik die op Prik geschonken wordt is niet de eerste de beste, maar die van Jean Pierre Marniquet. Deze mousserende wijn wordt geproduceerd in één van de meest bekende wijnstreken van de wereld, de Champagne. In de omgeving van de stad Epernay, het centrum van het Champagnegebied, groeien de druiven op glooiende hellingen die uitkijken op de rivier de Marne.
De familie Marniquet maakt zo'n 60.000 flessen per jaar. Het Champagnehuis heeft de beschikking over een van de zeer zeldzame eeuwenoude krijtgrotten die Frankrijk rijk is. In deze unieke omgeving liggen de flessen, bij een constante temperatuur van tien graden Celsius, te wachten op het moment dat ze gereed zijn om genoten te kunnen worden. De huidige hoge standaardkwaliteit van Marniquet champagnes is door drie generaties Marniquet (sinds 1929) bereikt door altijd hun ambitie te blijven nastreven tot het bereiken van het beste.
Na het diner met bijbehorende Champagnes verandert het restaurant in club. Nog steeds één van de meest opwindende DJ’s van Nederland, en daarom des te leuker dat hij op een klein intiem feestje komt draaien is de komst van Roog!
Reserveren voor het Champagne-diner-dansant kan alleen online via prik.info, hier vind je ook details omtrent hotelovernachting. Wees er wel snel bij want er is een beperkt aantal kaarten. Kaarten voor het Diner-Dansant: € 95. Dansant: € 55. Prik is op zaterdag 8 september van 19.00 tot 03.00 uur in het Bergpaviljoen, Utrechtseweg 180, in Amersfoort.

Deel dit artikel
Back to top