Fashion

Diner bij De Zijlstroom

Puma Report - Een paar weken terug ging ik eten bij De Zijlstroom, een restaurantconcept dat me erg aansprak. Wil je weer in contact komen met voedsel, wil je zien wat er groeit en bloeit, en hoe je het klaarmaakt? Mijn antwoord was 'ja'. Wil je je bleke stadsneus-kinderen kennis laten maken met het verschijnsel natuur of ze gewoon laten spelen om zelf lekker te gaan eten? Ik heb dan wel geen kinderen maar het antwoord zou wederom 'ja' zijn. Dus vaarde ik samen met vriendin O mee op een nieuwe stroming: de Zijlstroom, naar de gelijknamige omgebouwde oude meelfabriek langs de rivier de Zijl, in Leiderdorp.
Het idee om hier op een mooie zomerdag, fietsend langs het Rijnschiekanaal neer te strijken had zich al hardnekkig en romantisch in mijn brein genesteld. Dit was een plek om het leven te vieren, dit was een plek om je beste kameraden mee naar toe te nemen als onvergetelijke afsluiter na een dagje zeilen. Dit was de plek waar jij en je geliefde je na een dag wandelen zouden verliezen in fantastisch eten en sprankelende wijnen met grote amoureuze openbaringen tot gevolg. De reis er naar toe werd iets minder idyllisch dan…
Dit report en nog veel meer verslagen kan je lezen bij de Puma Reports. KLIK HIER om het report over De Zijlstroom verder te lezen!

Deel dit artikel
Back to top