Fashion

Sensual Sushi en Real House

Bloemendaal - Op de magische zaterdag 07-07-07 kun je bij Sensual Sushi genieten van overvloed. Massages, sushi en warme, respectvolle house van Real House tijdens de tweede lounge, dinner & dance editie bij beachclub Rapa Nui.
Zeven is een magisch getal. Getal van het verbond in de bijbel, zeven dagen duurde de schepping. Er zijn zeven wereldwonderen en de regenboog telt zeven kleuren. Heus niet toevallig dat Sneeuwwitje het met zeven dwergen deed. Zeven staat tevens voor overvloed. Een overvloed aan goede en fijne dingen. Sensual Sushi staat voor kwalitatief uitgaan en biedt nét een beetje meer voor de verwende (muziek)liefhebber. Sensual Sushi houdt van fijne mensen, zonder gedoe. Door Geisha’s geserveerde handgerolde sushi, Oosterse maaltijden, groene thee en saké. Japans bier, bijzondere cocktails, massages en een overvloed aan soulful uplifting house music zijn de ingrediënten van de zevende dag van de zevende maand van het zevende jaar.
Tijdens de tweede editie van Sensual Sushi zijn het de initiatiefnemers van Real House, die soulvolle ware muziekpareltjes aan je laten horen. De muzikale band tussen Sensual Sushi en Real House is zo hecht geworden dat een samenwerking niet uit kon blijven. Sensual Sushi en Real House slaan daarom dan ook de handen ineen om de muzikale editie van zaterdag 7 juli te verzorgen.
Real House is een initiatief van Nils Pronk & Jori Boer: twee vrienden die elkaar ontmoetten toen ze, hoe kan het ook anders, houseplaatjes luisterden tijdens het uitgaan. De laatste jaren is housemuziek een mainstream geworden. Commerciële feesten waar men in grote getale op afkomt zijn erg populair, maar de housemuziek is er daardoor niet beter op geworden en altijd hetzelfde, vinden Nils en Jori. Er wordt te weinig aandacht geschonken aan deep, soulful, funky and jazzy house! Real house wil muziek zo dicht mogelijk bij je brengen. Aanstaande zaterdag tijdens Sensual Sushi kun je hier dus getuige van zijn. Tot middernacht zetten de Sensual Sushi dj’s Robin Deluxe & SwaDeep en de Real-House initiatiefnemers PrunkleFunk & Joey Bero een 'absolute soulful' djset neer. Met veel jazz, blues, disco en Latin-invloeden.
Sensual Sushi is op 7 juli bij beachclub Rapa Nui (Boulevard Barnaart 27) in Bloemendaal. Het feest begint om 15.00 uur. Tussen 16.00 en 21.00 uur serveren de geisha’s handgerolde sushi op het strand. Zeker zijn van de sushi? Laat weten dat je komt via Sensual Sushi. Of doe mee aan de winactie! good2b geeft 2 x 2 kaarten weg voor Sensual Sushi. Kijk snel bij WIN! De actie loopt tot donderdag 5 juli.

Deel dit artikel
Back to top