Fashion

Hip Huiskamerhotel NL

Amsterdam - Nou ja, huiskamer. Je zou willen dat je huiskamer er uitzag als dit onlangs geopende nieuwe designhotel aan de Amsterdamse Nassaukade. Amsterdam is weer een designhotel rijker. 'Leuk nieuws voor Brad Pitt of Nelly Furtado, maar wat heb ik er aan', denk je misschien. Even verder lezen dan, want een bed in NL Hotel is niet zo ver van je bed.
Kamerprijzen variëren van € 85 tot € 150 en maken NL Hotel daarom erg toegankelijk, evenals de kleinschaligheid van het hotel. Een oud, karakteristiek herenhuis werd getransformeerd tot dit elegante tien kamer tellende hotel. Ontwerpgoeroe Edward van Vliet (onder meer bekend van Hotel Derlon in Maastricht en interieurwinkel Moooi) is verantwoordelijk voor het interieurconcept.
Eigenaren Remco en Robbert zochten een sfeer van dynamiek en rust voor hun hotel, waar gasten nieuwe energie kunnen opdoen en persoonlijke aandacht krijgen. Met deze opdracht in het achterhoofd liet ontwerper Van Vliet zich inspireren door zowel Hollandse als Aziatische elementen. En het resultaat mag er zijn! Tien unieke kamers waar je geen oog dicht doet, zo mooi zijn ze geworden: de houten vloeren, de patronen op de meubelen en de verlichting hebben sterke Aziatische kenmerken en ademen een kalmerende 'zen sfeer' uit, die je doen wegzweven. Oranje, Delfts blauw, en de simpele kubistische indeling zetten je weer met beide benen op de poldergrond.
Alle kamers beschikken over een flat screen televisie, een mobiele telefoon, draadloos internet en een elektronische safe. Ook leuk om te weten: gasten kunnen een keuze maken uit verschillende kussens. NL Hotel ligt in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Leidseplein en op loopafstand van het Vondelpark en de Jordaan. good2b geeft 1 x een overnachting voor twee in het NL Hotel weg! Kijk snel bij WIN! De winactie loopt tot 13 mei.

Deel dit artikel
Back to top