Fashion

Bartender of the Year Contest

Puma Report - De ideale bartender is servicegericht, innemend, héél snel en – niet geheel onbelangrijk – weet perfecte cocktails te shaken. Op de Southern Comfort bartender-finale werden de winnaars van lokale voorrondes voor de laatste maal getest op deze vaardigheden. Hun doel: De titel Bartender of the Year.
Rond GTST-tijd belandden we bij de Duif op de Prinsengracht in Amsterdam om veel én lekkere cocktails te drinken en de bartender contest te aanschouwen. Het hadden slechtere tijden kunnen zijn. De gelegenheid vond plaats in de voormalige kerk De Duif, waar ik voor de laatste keer was geweest tijdens de Esquire best geklede man verkiezing. Tijdens de barcontest was het een stuk minder druk. De 500 pax werd niet gehaald, maar dit mocht de pret niet drukken. De cocktails werden verzorgd door Bar Academy/Southern Comfort en ze waren heerlijk, cheap en niet aan te slepen...
Dit report en nog veel meer verslagen kan je lezen bij de Puma Reports. KLIK HIER om het report over de Bartender of the Year Contest verder te lezen!

Deel dit artikel
Back to top