Fashion

Fun Lovin’ Criminals in Krasnapolsky

Amsterdam - T-Dansant verbreekt na vijf maanden de stilte op grootse spectaculaire wijze met het volgende nieuws: zondag 25 februari presenteert de organisatie de wereldberoemde Fun Lovin’ Criminals. In de fijne ambiance van Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam kun je hier weer ouderwets genieten op de zondagmiddag, waar deze artiesten van wereldformaat een exclusieve dj-set zullen doen.
Fun Loving Criminals behoeft eigenlijk geen intro meer, maar bij deze toch nog een kleine opfrisser. De Amerikaanse band, bestaande uit het trio Huey (leadsinger), Frank ‘the Rhythm man’ (drummer) en Fat (gitaar), scoorde talloze hits als “King of New York” en “Scooby Snacks” , en behoort tot de royalty van de muziek industrie.
In de Grand Ballroom van het Krasnapolsky even iets heel anders. Deze ruimte wordt het domein van niemand minder dan Tom Novy. Deze grootheid uit de internationale dancescène is afkomstig uit Duitsland. Deze bijzonder getalenteerde artiest heeft in het verleden muziek geproduceerd voor de grootste der aarde. Denk hierbij aan: The Backstreet Boys, Erick Morillo, Snap! en Sander Kleinenberg. Natuurlijk zullen T-Dansant residents Godard en Roog niet ontbreken aan het programma in deze klassieke zaal, evenals Marnix, de nationale ster met voorliefde voor house.
Daarnaast kan je uiteraard weer culinair genieten tijdens het diner in de Wintertuin, is er een artclub en zal de aankleding van het prachtige Krasnapolsky weer oogstrelend zijn! De kaartverkoop voor deze sfeervolle T-Dansant is reeds van start gegaan en kosten €30. Het luxueuze vijfsterrenhotel NH Grand Hotel Krasnapolsky bevindt zich aan de Dam in hartje Amsterdam, recht tegenover het Koninklijk Paleis. Het evenement vangt aan om 17.00 uur. We geven 2 x 2 plekken op de lijst weg, kijk snel bij WINNEN. (Fun Lovin' Criminals fotocredits: Renaud Monfourny)

Deel dit artikel
Back to top