Fashion

Borrels & barren

Amsterdam - Een flesje rosé van de supermarkt, iets lekkers van de traiteur, een deken en een flinke lap gras onder de billen. In de zomer hebben we het maar wat makkelijk, maar waar haal je die gezelligheid in de winter vandaan? Op een rijtje de leukste barretjes om in de vroege winterse avonduren lekker te borrelen tot middernacht.
Vyne
Is Envy hèt delicatessen restaurant, dan is ‘zusje’ Vyne de ultieme wijnbar. Met een assortiment aan ruim 250 wijnen, geselecteerd door de erkende wijnimporteur Vinites, biedt Vyne de meest exclusieve wijnen in diverse prijsklassen. De combinatie van de moderne inrichting en het Bourgondische genieten en proeven, maken Vyne tot een allesbehalve prestigieuze bar, waar je heerlijk kunt borrelen tot in de late rozige uurtjes.
Reibach
De tijd van tussen 4 en 6 genoegen moeten nemen met olijven en cashewnootjes is voorbij. Bij Reibach Reibach kun je de hele dag door eten, of dat nu om 8 uur ’s ochtends is of middernacht, de menukaart maakt het mogelijk elke minuut van de dag te lunchen, een goed glas wijn te drinken, uitgebreid te dineren of bij dinerenden aan te schuiven. Als je het op prijs stelt om door vriendelijk en enthousiast personeel geholpen te worden, een heerlijke koffie verkeerd te drinken, jezelf te verwennen met een kunstig culinair diner, of gewoon een fris glas wijn te drinken: op naar Reibach.
Bubbles&Wines
Het gevoel incognito te zijn in een Franse stad nabij Parijs, krijg je in het kleine pandje aan de Nes. De zich van de hoofdstraten, grachten en grote pleinen in Amsterdam (lees toeristenplekken) distantiërend is Bubbles&Wines een van die pareltjes die Amsterdam te bieden heeft. Met een uitgebreide wijn- en champagne kaart en aanbod in lekkere gourmet hapjes, staat deze bar garant voor een intiem en knusse avond, doch feestelijk en modern. (Beeld: Greg Kadel)

Deel dit artikel
Back to top