Fashion

Dinner in the SkyLandelijk - Je hoort het steeds meer: dineren op andere plekken dan ‘gewoon’ een restaurant. Op de Euromast, in een oude vuurtoren, onder de grond. Noem maar op! Maar onze zuiderburen, komen wel met iets heel speciaals. Onder de naam Dinner in the Sky kun je hoog in de lucht luxueus dineren.
Met 22 personen dineren op zo’n vijftig meter hoogte. Het lijkt onmogelijk, maar sinds deze zomer kan het echt. Samen met een chefkok, ober en entertainer stijg je op, op elke plek die je maar kunt verzinnen. Van wijngaard of kasteeltuin tot golfbaan of midden in de stad. Zo lang er 500 m2 beschikbaar is en de vergunningen in orde zijn, kan alles! Het lijkt alsof je in een kermisattractie gaat zitten, maar wees gerust: in plaats van rare moves, word je rustig omhoog gebracht waar je kunt genieten van de lekkerste gerechten en beste wijnen.
Dus als je een romantisch diner voor je beste vrienden, een intiem etentje met familie of je werk of gewoon iets heel absurds wil doen, dan is een Dinner in the Sky een perfect idee! Goedkoop is het niet, maar dan héb je ook wat! Vanaf zo’n € 5000 heb je een onvergetelijk ervaring.

Deel dit artikel
Back to top