Fashion

Win met Campari een trip naar Milaan!

Win met Campari een trip naar Milaan voor 2 personen incl. zakgeld (t.w.v. € 4.000,-)!
Campari biedt je de kans om een reis te winnen naar de stad, waar Caspare Campari in 1860 zijn unieke drank voor het eerst presenteerde: Milaan!
Milaan is nu het centrum van de Italiaanse zakenwereld en natuurlijk de stad van de internationale design- en mode. Luxe shoppen aan de brede avenues, waarbij in het prachtige, overdekte winkelcentrum Piazza del Duomo alles van merken als Gucci, Armani en Dolce Gabbana te bewonderen valt. Milaan biedt wereldberoemde kunst en architectuur, zoals Leonardo da Vinci’s Laatste Avondmaal, de Cathedraal van Milaan en het Scala operagebouw. Maar ook hedendaags kunst in bijvoorbeeld de Brera Art Gallery. Het aanbod van restaurants, aperitief bars, terrassen en het nachtleven van Milaan zijn tot slot in één woord perfect te noemen.
Naast 2 retourvluchten Amsterdam-Milaan en 2 hotelovernachtingen voor 2 personen krijgen de winnaars ruim voldoende zakgeld mee om op gepaste wijze te genieten van alles dat Milaan te bieden heeft: aperitieven & cocktails, restaurants & terrassen, musea & galeries, mode & design, winkelen & uitgaan.
Campari stelt twee van deze volledig verzorgde trips voor 2 personen beschikbaar. Hoe jij volgend voorjaar in Milaan op een terras kunt zitten? KLIK HIER en speel het Campari spel en win een trip naar Milaan of andere mooie Campari prijzen! Succes!

Deel dit artikel
Back to top