Fashion

Cospaia

Brussel - Wanneer je in Brussel bent, móet je hier absoluut naar toe gaan! Onlangs geopend en nu al, met recht, the talk of the town. En dat zegt wat, want de Brusselaren zijn wel wat gewend op het gebied van gastronomie én design!
Gevestigd in een monumentaal pand, tegenover het Hilton in Brussel, is Cospaia de onbetwiste parel in de kroon van Brussel. En zelfs de omgeving is spraakmakend: de hele buurt ademt luxe en gezelligheid uit! Exclusieve boetieks en uitmuntende hotels, ze liggen vlakbij, net als het drukke financiële centrum van Brussel, de ambassades en de Europese instellingen. Het is dé locatie voor een internationaal restaurant ‘nieuwe stijl’.
Cospaia wordt nu al in één adem genoemd met een Café Costes in Parijs, Bank in Londen, Vau in Berlijn en natuurlijk Arts in Barcelona! Terecht, want superlatieven schieten alleen al tekort bij het betreden van Cospaia.
De inrichting is zowel mysterieus-sexy (veel donkere materialen) als hyperlux (bladgoud, leer, chroom en topdesign). Maar ook wordt hier ingenieus gebruik gemaakt van klassieke elementen en stijlen. Hier dineer je in stijl.
Bediening is vlekkeloos, gastvrij en attent. En de keuken is absoluut een ster waard! Wat denken van de Kalfsschenkel met witlof en een brunoise van groenten met beenmerg? Of de Kabeljauwsteak op zijn Provençaals met parmezaankorst en basilicumolie? En van de toetjes word je al helemaal blij, bijvoorbeeld van de Chocoladetaart met ijs van amandelmelk! Na het diner ga in de sexy bar los met een keur aan verse cocktails of maak je je keuze uit de waanzinnige wijnkaart! Cospaia is elke dag geopend van 12:00 – 24:00, keuken van 12:00 - 15:00 (lunch) en van 18:00 - 24:00 (diner). Hoofdgerechten zijn rond de €25. good2b geeft 1 x een diner voor twee personen bij Cospaia weg, kijk bij WINNEN.

Deel dit artikel
Back to top