Fashion

Wild eten – landelijk

Wild is niet zomaar wild. Belangrijk bij geslaagd wild eten is namelijk dat het vlees van een uitmuntende kwaliteit is. Er zijn natuurlijk de gerenommeerde poeliers, waar je heel redelijk vlees kan halen.
Wil je écht uitmuntend wild eten, dan ga je natuurlijk naar de Achterhoek. The place to be voor wild, zeg maar. In Bourgondische restaurants wordt niet alleen het beste van het beste vlees geserveerd, maar weten ze ook hoe dit perfect te bereiden. En dat proef je. In een hazenpeper met cantharellen en veenbessen in karamel bijvoorbeeld. Of een rouleau van hert met rode kool en boterpuré? Voor iedereen die op zoek is naar de beste hotspots om wild te eten, is er nu een handige gids uit: Wild eten in de Achterhoek. Hier vind je álle adressen waar je op ultieme wijze gastronomische helemaal los kunt gaan! Enne… wanneer je dan toch in die landelijke Achterhoek bent, waarom knoop je er niet een lekker weekendje lux relaxen aan? Sla de gids er maar op na! Ook fijn is WILD! De beste recepten van restaurants uit de Achterhoek, uitgegeven door uitgeverij Terra Lannoo. Een kleurrijk boek van 144 pagina’s met veel recepten die eenvoudig thuis klaar te maken zijn, maar ook met achtergrondinformatie over een veelheid aan onderwerpen die alle met wild te maken hebben. Ook geeft het boek informatie over bereidingsmethoden, de keus voor een bijpassende wijn en is er veel aandacht voor de fotografie. De recepten zijn geleverd door een keur aan gerenommeerde wildrestaurants. De gids Wild eten in de Achterhoek is gratis verkrijgbaar bij de grotere VVV’s of te bestellen bij het Achterhoekse Bureau voor Tourisme. Het boek WILD! De beste recepten van restaurants uit de Achterhoek kost €19,95 en is eveneens verkrijgbaar bij de grotere VVV’s of te bestellen bij het Achterhoekse Bureau voor Tourisme.

Deel dit artikel
Back to top