Fashion

Simply Rain Menu

Amsterdam - Nieuw: Rain introduceert het Simply Rain Menu! Dit menu is speciaal ontwikkeld voor gasten die snel iets willen eten vaak in combinatie met een ander programma, bijvoorbeeld voorafgaand aan het bruisende Amsterdamse nachtleven. Dus vergeet het banale febo- of falafelsnacken voordat je naar de film gaat! Nu snack je snel dóch stijlvol! En natuurlijk smakelijk! Het menu kan al vanaf 18:00 uur worden genuttigd, waarna er kan worden genoten van de verscheidenheid aan cocktails. En dan de stad in!
Het Simply Rain menu bestaat uit een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes, van Thaise noedels met garnalen, verse oesters tot ribeye steak. Of wat te denken van gefrituurde Vietnamese shoft shell crab in polentadeeg met groene papajasalade, Thaise mango sorbet en een tuile van Togaroshipeper? Of de gebakken wilde zeebaars met vanille en komkommer risotto, krab en koriander bhaji met gember en korianderschuim? Niet bepaald verkeerd als snack voorafgaand aan theater of film!
Rains nieuwe menu kent invloeden uit elke hoek van de wereld. Verwacht daarom smaken van verschillende plekken zoals China, Frankrijk, Nederland, Indonesië, Italië, India, Jamaica, Japan, Singapore, Spanje, Thailand en Vietnam! Chey-kok Brian McKenna heeft zijn eigen draai gegeven aan dit speciale menu, door te experimenteren met de beste ingrediënten om zo de meest uitzonderlijke gerechten te creëren. McKenna is onder andere bekend geworden van het restaurant Hollington House in Londen waar hij maar liefst twee Michelin sterren heeft gehaald en waarna hij heeft gewerkt als sous chef van één van de meest bekende chefs uit Londen, Nigel Goodwin. Tevens is hij in opleiding geweest bij niemand minder dan Gordeon Ramsey!
Natuurlijk kun je naast het nieuwe Simply Rain Menu ook nog steeds smullen van de Special Tasting Menu’s. Dit zijn verrassingsmenu’s, waarbij je zelf de gangen mag kiezen: 4, 6 of zelfs 8! Voor respectievelijk €45, €60 en €75 worden de betreffende menu’s geserveerd. Maar ga je voor snel, kies dan voor het Simply Rain Menu. Hiermee kan je in Rain snel en toch spectaculair snacken tussen 18:00 – 20:30 voor maar €15 of minder. Reserveren is niet noodzakelijk. good2b geeft 1 x een Simply Rain diner voor twee personen weg bij Rain, kijk bij WINNEN.

Deel dit artikel
Back to top