Fashion

Heet appeltje uit de oven

Caspar's recept - Caspar Burgi, tvkok en eigenaar van cateringbedrijf HotKitchen schrijft wekelijks een culinaire bijdrage. Deze week is dat een recept!

Nu volgt een receptje dat bij uitstek heerlijk is in deze donkere dagen voor sinterklaas en de kerstman.
Het is weer super makkelijk te maken en je hebt er geen professionele keuken vol met spullen voor nodig. Ook is het heel goedkoop én super lekker. Zit je met je handen in het haar wat betreft het kerstdiner, dan is dit ‘hete appeltje uit de oven’ in ieder geval dé oplossing voor het toetje! Je kunt het ruim van te voren voorbereiden, en het ziet er fantastisch uit op de kerst tafel.

Ingrediënten:
Voor 4 personen:

4 mooi grote appels (bv Elstar)
300 gr gevulde speculaas
½ Liter vanille vla
1 kaneel stokje/ vanille stokje
Rasp van 1 sinaasappel
Scheutje grand marnier ( optioneel)
4 bolletjes kaneelijs
takjes mint
en poedersuiker.

Klik hier om het hele recept lezen.

Deel dit artikel
Back to top