Fashion

Slack Amphibious Lounger

Landelijk - Alle luilakken in Nederland opgelet! Want Sittingoutdoor(SO!), het nieuwste merk op het gebied van outdoor furniture, lanceert de SLACK Amphibious Lounger. De SLACK is een stoere drijvende stoel voor op het water. Maar ook op het vasteland is het een heerlijk loungemeubel, zoals in de tuin, op het terras of op het strand.
De binnenkant van de SLACK bestaat uit piepschuimbolletjes met daarom heen een waterabsorberende stof. De luxueuze stoffen buitenkant is daarom erg comfortabele waardoor je geen ‘plak effect’ krijgt. De SLACK is gemakkelijk schoon te maken door het simpelweg af te spoelen. Door de ergonomische vorm behoudt het product zijn stabiliteit en stevigheid op het water. De SLACK kan maximaal twee personen dragen, dus een ideale loveseat tijdens een relaxte middag in het zwembad of op de boot. Tip: leg de boot voor anker en knoop de SLACK vast aan de boot, zo kun je dobberend genieten!
Voor alle ‘lounge liefhebbers’ is deze hippe lounger in verschillende kleuren verkrijgbaar via www.sittingoutdoor.nl. De SLACK is verkrijgbaar vanaf € 299,-
Naast de SLACK komt SO! met het SLACK Drinkingstation op de markt. Een drijvende minibar, waar flessen, glazen, garnituur en koelelementen geplaatst kunnen worden. Drijvend op de SLACK ook nog eens een drankje binnen handbereik. Relaxter kan niet. Het SLACK Drinkingstation is verkrijgbaar vanaf € 129,-.

Deel dit artikel
Back to top