Fashion

Vertu exotic Collection

Wereldwijd - Vertu, pionier en grootste producent van handgemaakte mobiele telefoons voor het luxe marktsegment, heeft wederom een aantal mooie nieuwe exemplaren: de exotic Collection. Deze collectie is de tweede in de reeks van drie collecties waarin zeldzame en exclusieve materialen en vooruitstrevende ontwikkelingen worden gebruikt. Vertu staat vooraan in het gebruik van struisvogel, slang en krokodillen huiden voor de productie van de Vertu Constellation Lizard, welke op dit moment verkrijgbaar is. De Constellation lizard is hand gemaakt in Groot Brittannië, alle door Vertu gebruikte huiden komen van een duurzame bron en hebben specifieke kleuring procedures ondergaan. De afwerking van het leer en strenge regels omtrent het uitsnijden van het leer worden allemaal toegepast om de meest unieke en onderscheidende leer uitstraling te geven.
De Vertu constellation exotic ostrich en karung verschijnen in juni 2009. De Vertu constellation exotic alligator verschijnt in oktober van dit jaar in de winkels. Prijs: op aanvraag
Elke telefoon wordt met de hand samengesteld. Vertu telefoons zijn exclusief verkrijgbaar in meer dan 500 van de beste horloge- en juwelierszaken en warenhuizen in meer dan 50 landen en wereldwijd in Vertu’s eigen winkels. Voor meer informatie over Vertu; vertu.com.

Deel dit artikel
Back to top