Fashion

Queens of the Road

Landelijk - Voor alle vrouwen op de weg: ‘Queens of the Road’ is een gloednieuwe autoverzekering die er helemaal op gericht is om het drukke leven van de verzekerde vrouw een beetje gemakkelijker en zorgelozer te maken. Queens of the Road is een autoverzekering met heel veel extra´s, zodat vrouwen bijna nergens meer naar om hoeven te kijken wanneer er iets met hun auto gebeurt.
Queens start nu met een autoverzekering, maar komt in de toekomst met meer verzekeringsproducten waarbij service en gemak de belangrijkste ingrediënten zijn. Begin dit jaar wordt meteen ook Business Queens geïntroduceerd. Business Queens bestaat uit verzekeringen en diensten speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke starters en ondernemers met maximaal 10 werknemers.

Een verzekering wordt over het algemeen niet als ‘leuk’ ervaren. Je krijgt er pas mee te maken als er iets mis gaat en het kan dan een hoop gedoe opleveren. Het nieuwe verzekeringsmerk Queens wil dat zoveel mogelijk beperken door verzekeringen aan te bieden met heel veel extra´s zoals een handtasdekking: tas plus inhoud verzekerd tot € 800! Alles over Queens is terug te vinden op queens.nl.

Deel dit artikel
Back to top