Fashion

H&M Home collectie

Landelijk - Internet - Vanaf 19 februari is de H&M textiel en accessoires collectie voor het interieur eindelijk verkrijgbaar! Met een collectie die uitsluitend via online- en catalogusverkoop verkrijgbaar zal zijn, zet H&M de eerste stap in de interieurwereld en biedt shoppers de mogelijkheid om iedere kamer in huis volgens de laatste mode in te richten.
Net als de kledingcollecties zijn de Home collecties helemaal van nu en ook nog betaalbaar. Het assortiment wordt ingedeeld aan de hand van de verschillende ruimtes in huis zodat je overzichtelijk kunt shoppen. Van knisperend linnengoed en spreien voor in de slaapkamer tot kussens en gordijnen voor de woonkamer. Wie de keuken of eetkamer wil restylen, kan kiezen uit een ruim assortiment theedoeken, tafelkleden en servetten. Het assortiment bestaat uit verschillende stijlen. Neutrale kleuren vormen het uitgangspunt en de ontwerpers van H&M hebben de basics versterkt met een selectie biologisch en grof geweven beddengoed en kussens in puur wit en zachte beigetinten. Er is in de hele collectie veel aandacht voor details, zoals kleuraccenten, ritsen en knopen op kussen en lusjes aan handdoeken.
Prijzen lopen van 4,90 tot 14,90 voor kussenhoezen, 14,90 tot 49,90 voor dekbedovertreksets en 9,90 tot 14,90 voor handdoeken.
Om een selectie van de collectie te bekijken klik je HIER

Deel dit artikel
Back to top