Fashion

Woonbeurs Amsterdam 2008

Amsterdam - Van 30 september t/m 5 oktober vindt in de Rai de Woonbeurs Amsterdam plaats. De Woonbeurs 2008 is wederom de juiste plek om op de hoogte blijven van de nieuwste producten, de laatste trends en interieurideeën.
Tijdens de komende Woonbeurs Amsterdam zijn 300 woonexperts verspreid over vier hallen. Iedere hal heeft zijn eigen thema: Home, Style, Design en Decor. In de Design hal staan topdesigners, toonaangevende fabrikanten, ladingen innovatieve producten en Italiaanse designkeukens. Hier vind je o.a. Piet Boon, Leolux, Montis, Pastoe, Smeg en Valcucine. De Home hal laat zien dat een eigentijds interieur mooi, sfeervol en voor iedereen bereikbaar is. Je vindt er woonexperts Raffi, Baskets, Beads & Basic, Siematic en Auping. Inspiratie voor zowel huis als tuin is terug te vinden in de Decor hal. Jasno, Combitex, Riverdale en Dreamgarden presenteren hier hun nieuwste collecties. Tot slot kun je in de Style hal in een - hoe kan het ook anders- stijlvolle ambiance de woonexperts ontmoeten die luxe, klasse en comfort uitstralen. Vakwerk van o.a. Lacanche, Piet Jonker, Farrow & Ball en Nuance. Bekijk het programma voor meer informatie.
De Woonbeurs Amsterdam vindt plaats van 30 september t/m 5 oktober in de Rai aan het Europaplein 22. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 22:00 uur. Op zaterdag en zondag is de beurs geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op maandag is de beurs gesloten. Een entreebewijs kost €17.

Deel dit artikel
Back to top