Fashion

HTC Touch Diamond

Nieuw - De HTC Touch Diamond koppelt, zonder enig compromis, een vooruitstrevend en elegant ontwerp aan maximaal gebruiksgemak en functionaliteit. De nieuwe mobiele telefoon valt op door de compacte behuizing, de contrasterende elementen en een volledig nieuwe internetervaring. Opvallend is ook de navigatie via de gepatenteerde TouchFLO 3D interface. Bij het ontwerp van deze compromisloze mobiele telefoon heeft HTC voortgebouwd op eerdere ervaringen met andere Touch-toestellen. Het resultaat is een smartphone die een nieuwe standaard zet voor mobiele telefonie.
Nog niet eerder was een toestel zo compleet ald de HTC Touch Diamond. Met GPS, supersnel internet en een intern geheugen van 4GB is het de kleinste en meest complete toestel in zijn soort. Het mobiel internet is snel en gebruiksvriendelijk met de Opera Browser. Gebruikers kunnen foto's, video's en muziek opslaan in het geheugen en bewerken door met één hand in te zoomen. Door het toestel te draaien verandert de weergave op het scherm van portret naar landscape of omgekeerd.
De HTC Touch Diamond beschikt daarbij over een door HTC ontworpen applicatie die, in samenwerking met de grootste videosite ter wereld, zorgt voor een ongeëvenaarde YouTube weergave.
Kortom: een musthave!

Deel dit artikel
Back to top