Fashion

100% Design

Rotterdam - Van 5 t/m 7 juni vindt wederom een van de grootste en interessantste beurzen op designgebied plaats: 100% Design. En ook dit keer vormt de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek, gevuld met ruim honderd deelnemers, het decor voor het vakevenement.
Van interieurmagazines als Frame en Elle Wonen tot meubelfabrikanten Thonet, Extremis en Artifort: de top van de Nederlandse designwereld zal aanwezig zijn om het nieuwste op het gebied van kantoor-, project- en woninginrichting te showen. Nieuw is dat dit jaar ook van de buitenruimte gebruik wordt gemaakt. Onder de naam 100% Outsite tonen zo'n twintig aanbieders van buitenmeubilair in 'paviljoens' hun producten.
Net als voorgaande jaren is het weer mogelijk om gebruik te maken van de MINI pendeldienst naar de stad, waar een aantal locaties (zoals Vivid Vormgeving) samen het 100% Offsite programma vormen.
100% Design is op 5 en 6 juni van 11.00 tot 20.00 uur voor vakpubliek en op zaterdag 7 juni van 11.00 tot 18.00 uur voor iedereen toegankelijk in de Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, te Rotterdam. Kaarten kosten € 15. good2b geeft 1 x 2 kaarten weg! Surf gauw naar WIN! De actie loopt tot maandag 2 juni 2008. (Beeld: Artifort)

Deel dit artikel
Back to top