Fashion

Cologne Furniture Fair

Keulen - Aan het eind van de maand en begin februari staan er weer een aantal belangrijke designbeurzen op het programma. Weliswaar in het buitenland, maar juist daar kun je het meest inspiratie opdoen, nieuwe merken en designers spotten en zien wat er in de wereld op het gebied van vormgeving te doen is.
De belangrijkste beurs is Cologne Furniture Fair, van 14 t/m 20 januari, gehouden in Keulen. Deze internationaal toonaangevende meubelbeurs heeft een ongeëvenaard aanbod waar je stijl van achterover slaat. Cologne Furniture Fair is het event met topdesigners, creatieve nieuwkomers, toekomstige inrichtingswerelden, frisse ideeën en actuele trends. Vloerbedekking, verlichting, meubels, stoelen, slaapsystemen, bedden, accessoires: werkelijk alles op interieurgebied kun je er vinden. En natuurlijk zijn alle belangrijke meubelmerken, designers en trendanalisten aanwezig.
Cologne Furniture Fair is voor iedereen te bezoeken op zaterdag 19 en zondag 20 januari (de andere dagen is de beurs alleen voor vakmensen toegankelijk). Openingstijden: dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur. Entree is € 34 (vvk via internet is € 26). (Beeld: Erwin Olaf voor moooi)

Deel dit artikel
Back to top