Fashion

Design Miami

Miami - Van 7 t/m 9 december staat Miami in het teken van vormgeving, design en kunst tijdens Design Miami 2007. Diverse galeries en ontwerpers vanuit de hele wereld komen er samen en ook Nederland is vertegenwoordigd. Design Miami is een van de belangrijkste evenementen op het gebied van toegepaste vormgeving en toonaangevend in de Verenigde Staten.
Het programma van Design Miami is overvol: van perfromances tot exposities en van talkshows tot de Designer of the Year Award. Maar vooral de meest belangrijke galeries – van Parijs tot Shanghai – zijn aanwezig om nieuw talent en oude bekenden te presenteren. De Japanse ontwerper Tokujin Yoshioka is gekozen tot designer of the year. De award is bestemd voor een prominente ontwerper wiens werk kwaliteit, originaliteit, eigenheid en grensoverschrijdend is. Yoshioka's werk wordt in een speciale verassende expositie getoond.
Design Miami vindt plaats in de Moore Building in het Miami Design District, 40th Street/2nd Avenue, in Miami. Je kunt de beurs bezoeken op vrijdag 7 t/m 9 december van 11.00 tot 19.00 uur. Entree is $ 15. Kijk voor meer informatie op designmiami.com (Beeld: Tokujin Yoshioka)

Deel dit artikel
Back to top